Noori Fusion Restaurant - Serveert alleen de beste Aziatische gerechten

Noori Fusion Restaurant legt een sterke nadruk op het samenbrengen van goede dingen en dit heeft ons geïnspireerd om een ​​extravagant aanbod van Japanse, Gegrilde en Indiase gerechten te introduceren op het Leidseplein, Amsterdam. Wij zijn een veelgevraagd restaurant met eten dat zo authentiek smaakt alsof je aan het eten bent in de inheemse landen van het eten. Wij geloven in het doorbreken van grenzen om de beste delen van het leven samen te brengen, zoals verschillende keukens, nieuwe ervaringen en onvergetelijke momenten tijdens eten.

Bij Noori Fusion combineren we de echte Aziatische technieken en smaken om unieke te creëren degustatiemenu's gepresenteerd in een vriendelijke en gezellige omgeving. We zijn toegewijd aan het verwerven van de beste uitzonderlijke ingrediënten om unieke, goed doordachte gerechten te produceren met smaakcombinaties die onze gasten enthousiast maken.

Waarom kiezen voor Noori Fusion Restaurant?

Uit eten gaan bij Noori Fusion is een luxe, en als je soulvolle Aziatische gerechten wilt ervaren met je vrienden en familie, is het een feest om te kunnen kiezen uit een enorm menu met Japanse, Gegrilde en Indiase keuken, geserveerd in een spectaculaire sfeer.

Bij ons krijg je-
➣ Ligging in het hart van de stad
➣ Rustgevende sfeer
➣ Authentiek Aziatisch menu
➣ Verse ingrediënten van hoge kwaliteit

Onze Locatie & Diensten Pagina

Bekijk onze locatie en services


Noori Fusion is een toonaangevend Aziatisch restaurant in het hart van Amsterdam (Leidseplein) dat een scala aan verschillende heerlijke gerechten serveert uit de Japanse, Gegrilde en Indiase keuken.

Onze diensten


Doe mee aan onze onbeperkte maaltijden, fine dining, afhaalmaaltijden, thuisbezorgd en catering in Amsterdam, waardoor u smacht naar de verrukkelijke IJapanse, Gegrilde en Indiase keuken.
U kunt uw favorieten van het menu kiezen en ofwel online eten bestellen of afhalen, en u wordt getrakteerd op een vriendelijke service en een gevarieerde selectie met de meest verrukkelijke delicatessen uit de Aziatische keukens.

Wat wij serveren?


Bij Noori Fusion word je getrakteerd op een achtbaan van Aziatische smaken, waardoor je de ultieme vrijheid hebt om te kiezen uit een uitgebreid menu met Japanse, Gegrilde en Indiase keuken, geserveerd in een aangename setting. We hebben goed samengestelde pakketten voor onze gasten waar ze kunnen kiezen wat bij hun smaakpapillen past.


Beschrijving van multi-keukens

Grill


Geniet van GRILL van Noori Fusion specialiteit zoals Chicken Tikka, Chicken Mint Tikka, Hot Wings en Naturel of Knoflook Naan. Grillen in Noori Fusion is een vorm van koken waarbij droge hitte wordt toegepast in een klei-oven op het oppervlak van voedsel, gewoonlijk van boven of van onder.

Indiase keuken


De Indiase keuken is een van de meest geliefde voedingsmiddelen ter wereld, vanwege het ultieme assortiment aan kruiden en variaties in elk gerecht. De traditionele Indiase recepten staan ​​bekend om hun eenvoudige kookmethodes die de voedingswaarde van het voedsel behouden en de smaak verbeteren door het gebruik van verschillende currymixen.

Japanse keuken


Japans eten is een gezond alternatief met een geweldige smaak. Zoals de meeste Aziatische keukens, is het eten gebaseerd op rijst en noedels die gemakkelijk te koken zijn. Mensen hebben de neiging om te genieten van het eten dat meestal wordt gegrild of gebakken en wordt geleverd met mooie presentaties.